template.jpg
JaLiWi Redovisningsbyrå
JaLiWi - Effektiv och professionell redovisning > Presentation, Lisa som startat LiWi Kontorstjänst

Presentation, Lisa som startat LiWi Kontorstjänst

Jag (d.v.s Lisa Wiktor) är grundare till LiWi Kontorstjänst och här kommer en presentation av mig själv.

Jag är född och uppvuxen i Vittaryd.

Efter avslutad grundskola (6 år i Vittaryd och sen 3 år på Kungshögsskolan i Ljungby) föll valet på den 2-åriga Distributions- och kontorslinjen på Sunnerboskolan i Ljungby. Under gymnasietiden fick jag min första kontakten med datorer. Även när det gäller bokföring var det första inblicken.

När jag slutat min gymnasieutbildning blev det sommarjobb på Gästskivan (Ringqvist & Son) i Ljungby, och på hösten 1979 fick jag mitt första fasta jobb. Knappt 18 år gammal började jag jobba på Dörr & Portbolaget i Vittaryd AB. Det blev rivstart i arbetslivet kan man säga. Där kastades jag in i arbetet, bokstavligt talat. Löner, fakturering, bokföring, leverantörsfakturor, betalningar m.m. var det jag tog hand om. När jag skulle sluta på Dörr & Portbolaget 1982 frågade jag en av delägarna varför de anställt mig. Jag var ju så ung och precis "nybakad" från skolan. Svaret blev: Du hade skinn på näsan... Detta har följt mig genom livet ska ni veta - skinnet alltså.

Det har blivit mycket arbete sen dess, exempelvis Betone-ElectroOil, Sun-Flex och nästan 20 års anställning på Electrolux.  En hel del utbildning har det också blivit, t.ex. produktionsteknik, miljöteknik, mediasäljare

Vill du läsa mer om vad jag jobbat med och vilka utbildningar det blivit? Här finns ett CV.

Jan-Gunnar träffade jag 1975 och han har varit min man sen 1980. Vi har två fantastiska döttrar, Jeanette och Angelica. Jeanette är gift sen 2007 och har en dotter född 2007. 2013 fick hon även en son. Ytterligare en son föddes 2014.

Lite kuriosa: 

 Musiksmak En gammal idol är Gilbert O'Sullivan. Han är en absolut favorit. Men även Billy Joel, Amanda Jensen, Bruce Springsteen och Peter LeMarc går utmärkt. Faktum är att jag kan lyssna på det mesta och har favoritlåtar inom en massa olika genrer. Så lite hårdrock, lite pop, lite 50-talsrock och en gnutta dragspel och fiol funkar bra. Ett tips: gå till tunein.com och sök efter Gold102.4 Där spelas det härlig musik från 50-talet fram till början av 2000-talet.
 Miljö Det källsorteras sen början av 90-talet. Kör bil bara när det behövs. Bilen jag kör är en miljöbil. Vi använder varken olja eller el till uppvärmning av villan. Vedpannan är miljögodkänd.
 Mat Min favoriträtt är Lasange, men de flesta rätter med köttfärs går hem hos mig
 Djur Katter, katter och katter!!!! Vi saknar Lucas, Mysan o Lovis
 Favoritfärg Lila 

 

Mobil 07611 70225 E-post info.jaliwi@liwikontor.se Tel 0372-35132 JaLiWi UK Filial www.liwikontor.se