template.jpg
JaLiWi Redovisningsbyrå
JaLiWi - Effektiv och professionell redovisning > Referenser

Referenser

Microbus i Ljungby AB  
LiWi Kontorstjänst tar hand om redovisningen från kontering tills det är dags för bokslut, avstämningar, leverantörs- och kundreskontra samt moms/skattedeklaration

Så här tycker Per Mauritzson, VD, om LiWi Kontorstjänst:
"Att ha LiWi Kontorstjänst till att sköta redovisingen fungerar mycket bra. Här finns lång erfarenhet och det går snabbt och utan fel. På köpet får man positivt tänkande och problemlösning"


www.kontstenattleva.se

Jolande Broeders är grundare till företaget Konsten att Leva. Jolande tycker så här om LiWi Kontorstjänst:

"Jag visste ingenting om bokföring och var glad att jag inte behövde bry mig. Det var härligt att veta att min bokföring var i Lisas goda händer. Jag litar helt på LiWi Kontorstjänst"


Katharina Wenzel driver Balance med Bioresonans

Så här säger hon om LiWi Kontorstjänst:

"När LiWi Kontorstjänst tog över bokföringen kändes det befriande för mig, eftersom bokföring inte är min grej. Det är alltid trevligt att prata med Lisa. Personligen uppskattar jag jättemycket den öppna och vänlig stämmningen"

Om du vill komma i kontakt med Katharina så når du henne på 072 200 07 71 eller katharina.wenzel@hotmail.com


RFSL Kronoberg

Så här säger RFSL Kronoberg om samarbetet med LiWi Kontorstjänst:

"Som ideell förening har vi inte möjlighet att ha en deltidsanställd som hanterar vår löpande ekonomi och bokföring. Detta löste LiWi Kontorstjänst åt oss.

LiWi Kontorstjänst anpassar sig snabbt efter de behov som uppkommer, tillför enkelhet och lättillgänglighet plus att Lisa ser lösningar. Lisa är förtroendeingivande och har ett mycket trevligt bemötande" 


Emmy's Salong drivs av Emmy Holgersson, och finns i Lagan.

Emmy tycker så här om LiWi Kontorstjänst:

"Man blir mindre stressad av att slippa oroa sig för att det ska bli fel. LiWi Kontorstjänst har gjort det lättare genom att jag bara lämnar in alla mina dagsavslut, inbetalda fakturor m.m. Sedan meddelar de mig bara om något skulle vara oklart. Jag behöver inte tänka på mer än så. Jag rekommenderar andra att använda LiWi Kontorstjänst"

Emmy kan nås på telefon 073-0971543 eller via e-post emmy95_@hotmail.com


Bardarnas Zoo är en av Ljungbys Zoo-butiker

Marina Lindkvist , som driver Bardarnas Zoo säger detta om LiWi Kontorstjänst:

"Jag får hjälp med lönebesked, arbetsgivaravgifter, information till myndigheter som jag inte vet hur man svara. LiWi Kontorstjänst fixar allt kring bokföring, så att jag kan ägna mig åt de saker jag ska göra i butiken. Allt sköts professionellt och en trevligare personlighet med mycket humor, trots branschen, får man nog leta länge efter. Eftersom jag tycker det här är något av det allra tråkigaste, har jag nu fått hjälp av en person som tycker det är det roligaste hon vet. Jag förstår det icke!!!"

Besök Bardarnas Zoo på Storgatan i Ljungby eller ring 0372-13715 om du vill prata med Marina.


Martin Tornblad bor i Malmö och jobbar bl.a. med massage. Såhär tycker han.

"Det kändes bra och tryggt att LiWi Kontorstjänst har hjälpt mig med min deklaration och redovisning. Jag behöver inte bry mig om allt som har med ekonomin att göra, utan kan koncentrera mig på det som jag är bra på. Jag har fått svar på alla frågor, och fick bra uppföljning på första deklarationen. Fick veta vad som var gjort och varför."

Martin Tornblad kan du kontakta på telefon 0704087213 eller via e-post martintornblad@live.seMobil 07611 70225 E-post info.jaliwi@liwikontor.se Tel 0372-35132 JaLiWi UK Filial www.liwikontor.se